Nyheder

Nyheder

7. marts 2018

30. oktober 2017

17. august 2017

25. juni 2017

21. juni 2017

Pressemeddelelse

RANDBØLVEJ BLIVER GENÅBNET

 

Forslaget om overtagelse af private fællesveje til offentlig vej omkring Randbølvej blev behandlet på Teknik- og Miljøudvalgsmødet den 6. marts 2018.

VGS havde indsendt en indsigelse til forslaget den 1. marts.

 

Et flertal i udvalget, som bestod af: Det Konservative Folkeparti, Liberal Alliance og Dansk Folkeparti fremsatte på baggrund af indsigelser et alternativt forslag, som blev vedtaget.

 

Det betyder, at Randbølvej genåbnes, når der er fundet finansierng til det - enten ved overførselssagen eller ved Budget 2019.

VANLØSE LOKALUDVALG INVITERER TIL VÆLGERMØDE

 

Kommunalvalget banker på døren, og i den anledning inviterer Vanløse Lokaludvalg til vælgermøde den 30. oktober 2017 på Kulturstationen.

Alle vanløseborgere opfordres til at deltage, arragementet er gratis.

 

Du kan læse mere her.

TEKNIK- OG MILJØUDVALGET I KØBENHAVNS KOMMUNE LÆGGER OP TIL AT KOMMUNEN OVERTAGER DELSTRÆKNINGER AF PRIVATE FÆLLESVEJE I VANLØSE.

 

Det drejer sig om Ådalsvej, delstrækninger af Katrinedalsvej, Vanløse Allé og Bangsbovej, samt en fastholdelse af Randbølvej som offentlig vej.

Dagsordenen til udvalgets møde den 21. august 2017 kan du downloade her.

 

Vanløse Grundejersammenslutning er ikke tilhænger af, at private fællesveje overdrages til kommnen, og har derfor anmodet Teknik- og Miljøudvalget om, at dette ikke sker, og anbefaler samtidig, af den beslutning, som man traf i 2012 med lukning af Randbølvej omgøres.

Du kan læse VGS' kommentarer til mødets dagsorden her.

TEKNIK- OG MILJØBORGMESTER MORTEN KABELL LÆGGER OP TIL NYE PARKERINGSZONER I KØBENHAVN BL.A. I VANLØSE

 

Se indslaget fra 25. juni 2017 i TVLorry her

STOR SEJR FOR GRUNDEJERNE I KØBENHAVN

- NU LUKKER POLITKERNE PÅ RÅDHUSET DOBBELTHUS-LADEPORTEN

 

Villaområderne i København har igennem mange år været udsat for forslumring og spekulation, fordi kommunen rutinemæssigt har ignoreret gældende villaservitutter og byggeregler ved ansøgning om dobbelthuse - på mødet den 19. juni besluttede Teknik- og Miljøudvalget i København delvist at sætte en stopper for denne boligspekulation.

 

Du kan læse mere her

 

Fra august 2017 og fire måneder frem triller Københavns Kommune nye affaldsbeholdere til bioaffald ud til etageejendomme i hele byen, og for villaer og rækkehuse fra november 2017 og 5-6 uger frem Kom og få mere at vide om den nye affaldsordning, som indtil videre bliver valgfri på den måde, at man skal vælge ordningen fra.

 

Der afholdes to møder, der fungerer som Åbent Hus-arrangementer. Du kan derfor dukke op til møderne i tidsrummet fra klokken 14-17.

 

Den Blå Salthal (Amager) Nørrebrohallen (Nørrebro)

Amager Strandvej 1-3 Multisalen, indgang fra Mimersgade

Torsdag 15. juni kl. 14-17 Tirsdag 20. juni kl. 14-17

 

Du kan se udrulningsplanen her

 

 

Nabohjælp

 

Vestegnens politi, TrygFonden og Det Kriminalpræventive råd er gået sammen om en række arrangementer om vigtigheden af nabohjælp.

 

Emnet er forebyggelse af indbrud i private hjem. Du kan høre Københavns Vestegns Politi fortælle om lokale indbrudsforhold, mens en tidligere indbrudstyv giver gode tips, der kan få tyven til at fravælge din bolig. Der vil også være en introduktion til, hvordan man sikrer sin bolig, og hvad man selv kan gøre bl.a. med Nabohjælp. Hvis du vil vide mere om Nabohjælp, kan du lase mere her

 

Bestyrelsen i Vanløse Grundejersammenslutning arbejder på også at få sådan et arrangement til Vanløse.

 

 

Er kommunen ved at ødelægge vores villakvarterer?

 

Københavns Kommune giver rask væk dispensation til at villaer rives ned, og der i stedet for opføres dobbelte huse på énfamiliesgrunde.

 

VGS har i lighed med andre opdaget denne ændrede procedure, og har gjort politikerne på Københavns Rådhus opmærksom på den uhensigtsmæssige adfærd. Og vi håber, at andre vil gøre det samme.

 

Hvis du vil vide mere, så læs her

HVAD VIRKER - viden om indbrud og indbrudsforebyggelse i private hjem i Danmark (TrygFonden).

 

Hvis du vil vide mere, så læs her

 

 

Copyright @ Vanløse Grundejersammenslutning 2017